Golvläggning Stockholm

Prisvärd golvläggning med hög kvalitet

Är det dags att lägga in nya golv i bostaden eller på arbetsplatsen? Vi har lång erfarenhet av golvläggning och oavsett om det handlar om ett massivt trägolv, ett laminatgolv eller en finare parkett - exempelvis i fiskbensmönster - står vi redo att hugga in och leverera ett resultat som slår dig med häpnad. 

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!


golvläggning Stockholm

Lägga nytt eller slipa?

Vi ska även passa på att säga följande: i många fall kan det vara onödigt att lägga in nya golv. Har du ett golv som är väldigt slitet så kan det vara ett bättre alternativ av istället slipa det. Vi kan hjälpa dig med detta. En golvslipning kan ge dig ett golv som är som ett nytt - men till en betydligt lägre kostnad. Vi hjälper dig gärna med att undersöka dina förutsättningar för detta.

I vissa fall så är det emellertid så att ett nytt golv är ett måste. Vissa golv kan inte slipas överhuvudtaget - plastmattor och exempelvis laminat - och vissa golv har helt enkelt ingen slipmån kvar. För en del så kan också materialet på golvet vara avgörande: man vill byta från ett trägolv till klinkergolv i hallen, man vill byta till en finare parkett i vardagsrummet och man kanske vill ha golvvärme i köket och samtidigt också passa på att lägga in ett helt nytt golv. Oavsett skäl och oavsett vilket golv du vill lägga in så står vi redo att hjälpa dig med detta! 

Golvläggning - vilket golv passar hos dig? 

Vi kan lägga alla typer av golv och vi är gärna med och ger goda råd i samband med att du ska välja nya golv till din bostad. Vi kan exempelvis visa upp referensbilder i ett inspirerande syfte - där du samtidigt också ges ett kvitto på den kvalitet vi håller. Oavsett vilket golv som ska läggas in så kan du räkna med att vi lägger största möjlig fokus på att A) arbeta effektivt och B) skapa ett perfekt resultat utan att ta några genvägar. Vi kan lägga allt från den finare parketten i fiskbensmönster vidare till ett massivt trägolv. Du bestämmer, vi gör jobbet. 

Förberedelser inför golvläggning 

Om du redan köpt golvet du ska ha - och inte köper in det via oss - så bör du se till att golvet placeras inne i det rum där det sedan ska läggas ut. Varför? Trä är ett levande material som rör sig som en följd av skiftningar i temperatur och fukt. Det är också därför många golv läggs flytande - med en springa mot exempelvis väggen. 

Om golvet läggs ut direkt när det anländer till din bostad så finns en uppenbar risk i att det kommer att spricka och gå sönder i samband med att det läggs in - det är, helt enkelt, inte van vid värmen i din bostad. Detta misstag är tyvärr vanligt i samband med att privatpersoner på egen hand lägger sina golv. Ta in golvet i bostaden och låt det ligga och vänja sig vid värmen i minst ett dygn innan vi sätter igång med att lägga in det. 

I övrigt vad gäller förberedelser så ska rummet givetvis vara tömt på alla möbler och annat som kan vara i vägen för oss när vi jobbar. Att sätta upp en lapp i trapphuset kan också vara bra sett till att vi kommer att kapa och att det därmed också kommer att låta en del understundom. Du bestämmer själv om du vill anlita oss för att exempelvis göra underlagsjobbet eller om du själv vill göra det. Har du exempelvis en heltäckningsmatta så måste den rivas ut innan vi kan lägga det nya golvet. Gör du det själv så sparar du pengar. 

Vill du att vi sköter alltid så är det givetvis inga som helst problem. Vi erbjuder heltäckande, kompletta tjänster inom golvläggning över hela Stockholm med omnejd. 

Golvläggning med Rot-avdraget 

Som privatperson kan du anlita oss för en golvläggning och använda ditt Rot-avdrag. Detta innebär att du drar av - med ett årligt och personligt tak om 50.000 kronor/år - 30% av den totala kostnaden för arbetet. Kolla upp innan att du är berättigad och säg till oss så drar vi beloppet motsvarande Rot redan på den faktura du erhåller. 

Rot gäller privatpersoner och inte exempelvis företag, fastighetsägare eller BRF:er - men där garantera vi rimliga priser som tål att jämföras med andra. Vi har som mål att alltid erbjuda golvläggning av högsta kvalitet till riktigt bra priser. Kontakta oss så ser vi hur vi på bästa sätt kan hjälpa er att lägga in ett nytt golv och skapa en stor förändring i era lokaler. 


Kontakta oss

Är du intresserad av att anlita och för golvslipning, golvläggning eller måleri? Fyll i formuläret så återkommer vi med offert inom 24 h!

Du kan även nå oss på tel: 073-576 71 11


Jag godkänner integritetspolicy.
(Lämna tom)

kontakta oss Golvläggning Norrort