Om oss

Välkommen till Norrorts Måleri & Golv

Vi är en modern firma som erbjuder heltäckande lösningar inom allt som rör måleri. Utöver detta så erbjuder vi även golvläggning och golvslipning. Behöver du renovera ytskikten i din bostad så är det alltså till oss du vänder dig till. 

Oavsett om du vill ha hjälp med en fasadmålning, en interiörmålning eller vill tapetsera om i vardagsrummet så kan du räkna med ett effektivt, högkvalitativt jobb utfört till ett rimligt pris. Vi sätter stor ära i att leverera resultat av högsta klass och vi ser alltid till att arbeta effektivt i syfte att spara pengar till dig som kund. Du kommer inte att betala för någon som står och talar i telefonen, det garanterar vi. Hos är samtliga anställda utbildade och har certifikat för målning, golvläggning och golvslipning. 

En miljömedveten målerifirma 

Miljön är en viktigt fråga för oss. Vi försöker ta vårt ansvar och dra vårt strå till stacken. Som exempel på detta så har vi investerat i elbilar som gör att vi kraftigt minskar våra negativa avtryck på natur och miljö. Vi använder oss även av material och produkter som har miljömärkning och ser givetvis till att både återvinna och återanvända material i enlighet med de lagar och regler som finns. 

Vårt mål är att alltid vara tillgänglig för våra kunder. Du ska snabbt kunna komma i kontakt med oss i samband med att du behöver boka in i en målare eller en golvläggare - enklast genom att fylla i formuläret du hittar här på sidan - och i samband med att vi börjar arbeta så utses en kontaktperson som du kan ringa när du vill och bolla frågor med. Kommunikation är viktigt: vi vill att du ska känna delaktighet i det projekt du anlitat oss för. 

Låter detta intressant? Kontakta oss redan idag så ser vi till att boka in ett möte. Välkommen! 


Kontakta oss

Är du intresserad av att anlita och för måleri, golvslipning eller golvläggning? Fyll i formuläret så återkommer vi med offert inom 24 h!

Du kan även nå oss på tel: 073-576 71 11


Jag godkänner integritetspolicy.
(Lämna tom)

kontakta oss Målare